Dark & Stormy

Ingredienser

  • 5 CL Mørk Rom (Matusalem)
  • 1 CL Limesaft
  • 10 CL Ginger Øl eller Ginger sodavand
  • 1/4 CL Angostura bitter
  • 1 Skive tørret Limefrugt
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Fyld et Low Ball glas med isterninger.
  • Hæld mørk rom og limesaft i glasset.
  • Top af og fyld med Ginger
  • Pynt med en skive tørret lime.

Mai Tai

Ingredienser

  • 2 CL Mørk Rom (Cucullo Reserva 12)
  • 3 CL Lys Rom
  • 1,5 CL Cointreau
  • 1,5 CL Mandel sirup
  • 1 Friskpresset Limefrugt
  • Mynte
  • Knust is

Fremgangsmåde

  • Hæld alle ingredienser i en Shaker med Is og Shake
  • Strain i et Whiskey glas
  • Garnish med Myntekvist og Lime skive

Strawberry Daiquiri

Ingredienser

  • 4 CL Lys Rom
  • 4 CL Strawberry Sirup
  • 2 CL Limesaft
  • 4 stk. Jordbær
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Hæld alle ingredienser i en blender

  • Strain indhold i et vinglas

  • Garnish med et Jordbær

The Old Cuban

Ingredienser

  • 4 CL Mørk Rom (Havana Club 7 år)
  • 2 CL Friskpresset Limesaft
  • 1,5 CL Sukker sirup
  • 1 Mynteblad
  • 2 CL Champagne
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Fyld shaker med alle ingredienser inkl. is
  • Shake til nedkøling
  • Strain ned i et cocktail glas 
  • Top med bobler og Garnish med mynteblad

Jungle Bird

Ingredienser

  • 4,5 CL Mørk Rom

  • 2 CL Campari

  • 4,5 CL Ananas Juice

  • 1,5 CL Friskpresset Limesaft

  • 1,5 CL Sukkersirup

  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Hæld alle ingredienser i en Shaker

  • Fyld Shaker op med Is og ryst til nedkølning

  • Strain i et glas med knust is

Red Liquorice

Ingredienser

  • 5 CL Lys Rom

  • 3 CL Hindbær sirup

  • 1 CL Lakrids sirup

  • 2 CL Limesaft

  • Danskvand

  • Lakridspibe & Hindbær

Fremgangsmåde

  • Fyld lowball glas med isterninger

  • Hæld alle ingredienser i en shaker

  • Fyld shaker op med is og ryst

  • Hæld indhold i glas og top med Danskvand

  • Garnish med Lakridspibe og Hindbær

Pina Colada

Ingredienser

  • 4 CL Lys Rom
  • 3 CL Kokoscreme
  • 10 CL Ananas Juice (Ananas frugt blended)
  • 1,5 CL Friskpresset Limesaft
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredienser inkl. 2 isterninger i en blender
  • Kør til Isterninger er knust og indholdet er skummende og cremet
  • Hæld i Hurricane glas med ekstras isterninger
  • Garnish med Ananas skive 

Mojito

Ingredienser

  • 5 CL Lys Rom

  • 1 Limefrugt

  • 1 Tsk Rørsukker

  • 10 Mynte blade

  • Danskvand

  • Knust is

Fremgangsmåde

  • Kom mynte, Limebåde fra halv Limefrugt og Rørsukker i et Lowball glas

  • Myddle så sukker er opløst

  • Hæld Rom i glasset, rør godt rundt og fyld glasset med knust is

  • Top med Danskvand

  • Garnish i top med mynteblade og Limebåde

Raspberry Mojito

Ingredienser

  • 6 CL Lys rom

  • 2 tsk Rør Sukker

  • 9 Hindbær

  • 1/2 Limefrugt

  • 10 Friske mynteblade

  • Danskvand

Fremgangsmåde

  • Tilføj 10 mynteblade og halvdelen af limen i et robust glas

  • Knus med muddler

  • Herefter tilføjes den anden halvdel af limen, 7 hindbær og 2 tsk sukker til blandingen

  • Knus igen indtil der opnås en god blanding

  • Fyld glasset til toppen med knuste isterninger

  • Hæld Rom i glasset og fyld op med danskvand

  • Rør rundt og fordel ingredienserne

  • Garnish med Lime, hindbær & mynte.

Peach Mojito

Ingredienser

  • 6 CL Lys Rom
  • 3 CL Friskpresset Limefrugt
  • 3 CL Sukkersirup
  • Danskvand/Sprite
  • 6 Mynteblade & 1 Stilk
  • En halv Fersken
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Kom Mynteblade i Shaker og Muddle
  • Skær en halv Fersken i skiver og kom dem i Shaker
  • Muddle igen indtil alt saft er presset
  • Kom Rom, Limesaft, Sukkersirup i Shaker
  • Fyld op med Is og ryst
  • Strain indholdet ned i afkølet High-ball glas
  • Top med Danskvand/Sprite
  • Garnish med Mynteblad/Stilk & Fersken skiver

Cubata

Ingredienser

  • 4 CL Mørk Rom
  • 12 CL Cola
  • 1 CL Friskpresset Limesaft
  • 2 Lime både
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Fyld Highball glas op med isterninger
  • Hæld Rom og Limesaft i glasset og stir
  • Top med Cola og et par Limebåde

Hurricane

Ingredienser

  • 6 CL Mørk Rom
  • 6 CL Lys Rom
  • 6 CL Friskpresset Citronsaft
  • 6 CL Passionsfrugt sirup

Fremgangsmåde

  • Hæld alle ingredienser i Shaker med knust is
  • Shake og hæld i hurricane glas og top med mere knust is
  • Garnish med Citronskive


Zombie

Ingredienser

  • 6 CL Mørk Rum
  • 3 CL Ananas Juice
  • 2 CL Friskpresset Limesaft
  • 1,5 Falernum Likør
  • Stænk Absint
  • 2 CL Abrikos sodavand
  • Knust Is

Fremgangsmåde

  • Alle ingredienser hældes i blender undtagen sodavand og Shake
  • Fyld highball glas med knust is og hæld indhold i
  • Top med Abrikos sodavand
  • Garnish med Myntekvist


Strawberry Passion

Ingredienser

  • 5 CL Mørk Rom
  • 2 CL Limesaft
  • 2 CL Jordbær sirup
  • 1,5 Passionsfrugt sirup
  • 1,5 Appelsin likør
  • Mynte blade
  • Jordbær
  • Is

Fremgangsmåde

  • Put et par skiveskåret jordbær og 4-5 Mynteblade i en Blender
  • Hæld Jordbær sirup i og myddle
  • Tilsæt Rom og de resterende ingredienser
  • Shake med isterninger til nedkøling
  • Strain i Highball glas fyldt op med knust is
  • Garnish med Jordbær, Myntestilk og evt. Passionsfrugt skive

Guava Mango

Ingredienser

  • 6 CL Rum
  • 6 CL Guava juice
  • 6 CL Mango juice
  • 1,5 CL Limesaft
  • Knust is

Fremgangsmåde

  • Hæld alle ingredienser i en Shaker med IS
  • Ryst til nedkøling
  • Stir i Lowball glas
  • Garnish med Myntestilk eller Ananas skive
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang