
Dark & Stormy
Ingredienser
- 5 CL Mørk Rom (Matusalem)
- 1 CL Limesaft
- 10 CL Ginger Øl eller Ginger sodavand
- 1/4 CL Angostura bitter
- 1 Skive tørret Limefrugt
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Fyld et Low Ball glas med isterninger.
- Hæld mørk rom og limesaft i glasset.
- Top af og fyld med Ginger
- Pynt med en skive tørret lime.

Mai Tai
Ingredienser
- 2 CL Mørk Rom (Cucullo Reserva 12)
- 3 CL Lys Rom
- 1,5 CL Cointreau
- 1,5 CL Mandel sirup
- 1 Friskpresset Limefrugt
- Mynte
- Knust is
Fremgangsmåde
- Hæld alle ingredienser i en Shaker med Is og Shake
- Strain i et Whiskey glas
- Garnish med Myntekvist og Lime skive

Strawberry Daiquiri
Ingredienser
- 4 CL Lys Rom
- 4 CL Strawberry Sirup
- 2 CL Limesaft
- 4 stk. Jordbær
- Isterninger
Fremgangsmåde
Hæld alle ingredienser i en blender
Strain indhold i et vinglas
Garnish med et Jordbær

The Old Cuban
Ingredienser
- 4 CL Mørk Rom (Havana Club 7 år)
- 2 CL Friskpresset Limesaft
- 1,5 CL Sukker sirup
- 1 Mynteblad
- 2 CL Champagne
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Fyld shaker med alle ingredienser inkl. is
- Shake til nedkøling
- Strain ned i et cocktail glas
- Top med bobler og Garnish med mynteblad

Jungle Bird
Ingredienser
4,5 CL Mørk Rom
2 CL Campari
4,5 CL Ananas Juice
1,5 CL Friskpresset Limesaft
1,5 CL Sukkersirup
Isterninger
Fremgangsmåde
Hæld alle ingredienser i en Shaker
Fyld Shaker op med Is og ryst til nedkølning
Strain i et glas med knust is

Red Liquorice
Ingredienser
5 CL Lys Rom
3 CL Hindbær sirup
1 CL Lakrids sirup
2 CL Limesaft
Danskvand
Lakridspibe & Hindbær
Fremgangsmåde
Fyld lowball glas med isterninger
Hæld alle ingredienser i en shaker
Fyld shaker op med is og ryst
Hæld indhold i glas og top med Danskvand
Garnish med Lakridspibe og Hindbær

Pina Colada
Ingredienser
- 4 CL Lys Rom
- 3 CL Kokoscreme
- 10 CL Ananas Juice (Ananas frugt blended)
- 1,5 CL Friskpresset Limesaft
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Kom alle ingredienser inkl. 2 isterninger i en blender
- Kør til Isterninger er knust og indholdet er skummende og cremet
- Hæld i Hurricane glas med ekstras isterninger
- Garnish med Ananas skive

Mojito
Ingredienser
5 CL Lys Rom
1 Limefrugt
1 Tsk Rørsukker
10 Mynte blade
Danskvand
Knust is
Fremgangsmåde
Kom mynte, Limebåde fra halv Limefrugt og Rørsukker i et Lowball glas
Myddle så sukker er opløst
Hæld Rom i glasset, rør godt rundt og fyld glasset med knust is
Top med Danskvand
Garnish i top med mynteblade og Limebåde
Raspberry Mojito
Ingredienser
6 CL Lys rom
2 tsk Rør Sukker
9 Hindbær
1/2 Limefrugt
10 Friske mynteblade
Danskvand
Fremgangsmåde
Tilføj 10 mynteblade og halvdelen af limen i et robust glas
Knus med muddler
Herefter tilføjes den anden halvdel af limen, 7 hindbær og 2 tsk sukker til blandingen
Knus igen indtil der opnås en god blanding
Fyld glasset til toppen med knuste isterninger
Hæld Rom i glasset og fyld op med danskvand
Rør rundt og fordel ingredienserne
Garnish med Lime, hindbær & mynte.

Peach Mojito
Ingredienser
- 6 CL Lys Rom
- 3 CL Friskpresset Limefrugt
- 3 CL Sukkersirup
- Danskvand/Sprite
- 6 Mynteblade & 1 Stilk
- En halv Fersken
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Kom Mynteblade i Shaker og Muddle
- Skær en halv Fersken i skiver og kom dem i Shaker
- Muddle igen indtil alt saft er presset
- Kom Rom, Limesaft, Sukkersirup i Shaker
- Fyld op med Is og ryst
- Strain indholdet ned i afkølet High-ball glas
- Top med Danskvand/Sprite
- Garnish med Mynteblad/Stilk & Fersken skiver

Cubata
Ingredienser
- 4 CL Mørk Rom
- 12 CL Cola
- 1 CL Friskpresset Limesaft
- 2 Lime både
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Fyld Highball glas op med isterninger
- Hæld Rom og Limesaft i glasset og stir
- Top med Cola og et par Limebåde

Hurricane
Ingredienser
- 6 CL Mørk Rom
- 6 CL Lys Rom
- 6 CL Friskpresset Citronsaft
- 6 CL Passionsfrugt sirup
Fremgangsmåde
- Hæld alle ingredienser i Shaker med knust is
- Shake og hæld i hurricane glas og top med mere knust is
- Garnish med Citronskive

Zombie
Ingredienser
- 6 CL Mørk Rum
- 3 CL Ananas Juice
- 2 CL Friskpresset Limesaft
- 1,5 Falernum Likør
- Stænk Absint
- 2 CL Abrikos sodavand
- Knust Is
Fremgangsmåde
- Alle ingredienser hældes i blender undtagen sodavand og Shake
- Fyld highball glas med knust is og hæld indhold i
- Top med Abrikos sodavand
- Garnish med Myntekvist

Strawberry Passion
Ingredienser
- 5 CL Mørk Rom
- 2 CL Limesaft
- 2 CL Jordbær sirup
- 1,5 Passionsfrugt sirup
- 1,5 Appelsin likør
- Mynte blade
- Jordbær
- Is
Fremgangsmåde
- Put et par skiveskåret jordbær og 4-5 Mynteblade i en Blender
- Hæld Jordbær sirup i og myddle
- Tilsæt Rom og de resterende ingredienser
- Shake med isterninger til nedkøling
- Strain i Highball glas fyldt op med knust is
- Garnish med Jordbær, Myntestilk og evt. Passionsfrugt skive

Guava Mango
Ingredienser
- 6 CL Rum
- 6 CL Guava juice
- 6 CL Mango juice
- 1,5 CL Limesaft
- Knust is
Fremgangsmåde
- Hæld alle ingredienser i en Shaker med IS
- Ryst til nedkøling
- Stir i Lowball glas
- Garnish med Myntestilk eller Ananas skive