Lillet Hugo Spritz

Ingredienser

  • 6 CL Lillet Blanc
  • 3 CL Hyldeblomstsaft
  • 1 CL Citronsaft
  • Danskvand
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Hæld Lillet Blanc, Hyldeblomstsaft & Citronsaft i glas med Is
  • Stir og top med Danskvand
  • Garnish med Mynte & Limefrugt

Bellini

Ingredienser

  • 10 CL Prosecco
  • 5 CL Ferskensirup
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Benyt et afkølet Champagneglas
  • Fyld glas med et par isterninger
  • Hæld Prosecco & Ferskensirup i og stir forsigtigt

Mimosa

Ingredienser

  • 12 CL Mousserende vin
  • 6 CL Appelsinsaft
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Fyld et afkølet Champagneglas med is
  • Hæld Appelsinsaf i bunden
  • Top med den mousserende vin
  • Garnish med kvart Appelsinskive

Rossini

Ingrediesner

  • 2 Spsk. Jordbærpure (Frisk bær og sukker)
  • 1,5 CL Limesaft
  • 12,5 CL Prosecco
  • 1 Jordbær

Fremgangsmåde

  • Hæld Jordbærpure ned i nedkølet Champagne glas
  • Fyld resten af glasset op med Prosecco og stir
  • Garnish med halvt Jordbær

White wine Spritzer

Ingredienser

  • 12 CL Hvidvin
  • 6 CL Hyldeblomst likør (Eller sirup)
  • 6 CL Danskvand med Citrus
  • Limefrugt
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Fyld glas med Isterninger og frosne Lime skiver
  • Hælde alle ingredienser i og stir
  • Garnish efter valg 

Strawberry Limoncello Spritz

Ingredienser

  • 3 Jordbær
  • 3 CL Citronlikør - Limoncello
  • 3 CL Danskvand
  • 6 CL Prosecco
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Put 2 stk jordbær i et et highball glas og muddle
  • Tilføj Limoncello og is og stir
  • Top med Danskvand & Prosecco
  • Garnish med Citron skive og jordbær 

Aperol Spritz

Ingredienser

  • 9 CL Prosecco
  • 6 CL Aperol likør
  • 3 CL Danskvand
  • 1 Appelsin
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Fyld et stort vin glas med isterninger
  • Tilsæt Prosecco & Aperol
  • Top med danskvand og stir
  • Garnish med Appelsin skiver
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang