
Lillet Hugo Spritz
Ingredienser
- 6 CL Lillet Blanc
- 3 CL Hyldeblomstsaft
- 1 CL Citronsaft
- Danskvand
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Hæld Lillet Blanc, Hyldeblomstsaft & Citronsaft i glas med Is
- Stir og top med Danskvand
- Garnish med Mynte & Limefrugt

Bellini
Ingredienser
- 10 CL Prosecco
- 5 CL Ferskensirup
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Benyt et afkølet Champagneglas
- Fyld glas med et par isterninger
- Hæld Prosecco & Ferskensirup i og stir forsigtigt

Mimosa
Ingredienser
- 12 CL Mousserende vin
- 6 CL Appelsinsaft
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Fyld et afkølet Champagneglas med is
- Hæld Appelsinsaf i bunden
- Top med den mousserende vin
- Garnish med kvart Appelsinskive

Rossini
Ingrediesner
- 2 Spsk. Jordbærpure (Frisk bær og sukker)
- 1,5 CL Limesaft
- 12,5 CL Prosecco
- 1 Jordbær
Fremgangsmåde
- Hæld Jordbærpure ned i nedkølet Champagne glas
- Fyld resten af glasset op med Prosecco og stir
- Garnish med halvt Jordbær

White wine Spritzer
Ingredienser
- 12 CL Hvidvin
- 6 CL Hyldeblomst likør (Eller sirup)
- 6 CL Danskvand med Citrus
- Limefrugt
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Fyld glas med Isterninger og frosne Lime skiver
- Hælde alle ingredienser i og stir
- Garnish efter valg

Strawberry Limoncello Spritz
Ingredienser
- 3 Jordbær
- 3 CL Citronlikør - Limoncello
- 3 CL Danskvand
- 6 CL Prosecco
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Put 2 stk jordbær i et et highball glas og muddle
- Tilføj Limoncello og is og stir
- Top med Danskvand & Prosecco
- Garnish med Citron skive og jordbær

Aperol Spritz
Ingredienser
- 9 CL Prosecco
- 6 CL Aperol likør
- 3 CL Danskvand
- 1 Appelsin
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Fyld et stort vin glas med isterninger
- Tilsæt Prosecco & Aperol
- Top med danskvand og stir
- Garnish med Appelsin skiver