Whiskey Sour

Ingredienser

  • 5 CL Bourbon Whiskey
  • 3 CL Friskpresset Citronsaft
  • 3 CL Æggehvide
  • 2 CL Sukkersirup
  • 2 dråber Angostura Aromatic Bitter
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Hæld alle ingredienser i Shaker
  • Shake i 30 sekunder
  • Tilsæt isterninger og ryst igen
  • Strain over et Old fashion Whiskey glas med isterninger
  • Tilsæt et par dråber Angostura oven på skummet
  • Garnish med Skive Citron

Amaretto Sour

Ingredienser

  • 2 CL Bourbon Whisky
  • 2 CL Amaretto Mandel Likør
  • 2 CL Citronsaft
  • 2 CL Sukkersirup
  • 1 CL Æggehvide
  • 1 Skive tørret Citron
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Hæld Amaretto likør, Bourbon, Citronsaft, Sukkersirup og Æggehvider i en Shaker.
  • Dry shake grundigt i ca. 15 sekunder.
  • Tilføj isterninger i shakeren og ryst igen.
  • Strain blandingen over i et Low Ball glas med isterninger.
  • Pynt med en skive tørret citron.

Mint Julep

Ingredienser

  • 6 CL Bourbon Whisky
  • 1,5 CL Sukker sirup
  • 6-8 Mynteblade
  • Danskvand
  • Knust Is

Fremgangsmåde

  • Hæld Bourbon, Sukkersirup og Mynte i et glas
  • Tilføj knust is og stir
  • Top med Danskvand
  • Garnish med Myntekvist

Midnight Stinger

Ingredienser

  • 3 CL Bourbon Whisky
  • 3 CL Fernet Branca
  • 2,5 CL Friskpresset Citronsaft
  • 2,5 CL Sukkersirup
  • Knust Is
  • Mynte

Fremgangsmåde

  • Hæld alle ingredienser i en Shaker med Is
  • Strain i Whiskyglas med knust Is
  • Garnish med Mynte stikkel

Sazerac

Ingredienser

  • 3 CL Bourbon Whisky
  • 3 CL Cognac
  • 0,2 CL Absinth
  • 3 Dråber Peychaud's Bitters
  • 1 Sukkerknald
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Læg sukkerknalden i et nedkølet glas
  • Tilføj bitters og lad det gennemvæde sukkerknalden
  • Brug muddler til at støde det sammen
  • Tilføj Bourbon, Cognac, Absinth og sidst isterninger
  • Garnish med Citron-twist

Blackberry Smash

Ingredienser

  • 6 CL Bourbon Whisky
  • 2 Limefrugt både
  • 6-7 Mynteblade
  • 2-3 Brombær
  • 2 CL Sukkersirup
  • 3 CL Danskvand
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Hæld Brombær, Mynte og Sukkersirup i lowball glas og murtle
  • Tilsæt Limebåde og murtle igen
  • Tilsæt Is
  • Hæld Bourbon ovenpå og Stir
  • Fyld op med Danskvand
  • Garnish med Brombær og mynteblade

Honolulu Cooler

Ingredienser

  • 4 CL Southern Comfort
  • 1 CL Friskpresset Limesaft
  • 8 CL Ananas Juice
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Hæld Isterninger i Whisky glas
  • Tilføj Limesaft og derefter Southern Comfort
  • Fyld glas op med Ananas Juice og Stir
  • Garnish med Ananas eller Lime skive
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang