
Whiskey Sour
Ingredienser
- 5 CL Bourbon Whiskey
- 3 CL Friskpresset Citronsaft
- 3 CL Æggehvide
- 2 CL Sukkersirup
- 2 dråber Angostura Aromatic Bitter
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Hæld alle ingredienser i Shaker
- Shake i 30 sekunder
- Tilsæt isterninger og ryst igen
- Strain over et Old fashion Whiskey glas med isterninger
- Tilsæt et par dråber Angostura oven på skummet
- Garnish med Skive Citron

Amaretto Sour
Ingredienser
- 2 CL Bourbon Whisky
- 2 CL Amaretto Mandel Likør
- 2 CL Citronsaft
- 2 CL Sukkersirup
- 1 CL Æggehvide
- 1 Skive tørret Citron
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Hæld Amaretto likør, Bourbon, Citronsaft, Sukkersirup og Æggehvider i en Shaker.
- Dry shake grundigt i ca. 15 sekunder.
- Tilføj isterninger i shakeren og ryst igen.
- Strain blandingen over i et Low Ball glas med isterninger.
- Pynt med en skive tørret citron.

Mint Julep
Ingredienser
- 6 CL Bourbon Whisky
- 1,5 CL Sukker sirup
- 6-8 Mynteblade
- Danskvand
- Knust Is
Fremgangsmåde
- Hæld Bourbon, Sukkersirup og Mynte i et glas
- Tilføj knust is og stir
- Top med Danskvand
- Garnish med Myntekvist

Midnight Stinger
Ingredienser
- 3 CL Bourbon Whisky
- 3 CL Fernet Branca
- 2,5 CL Friskpresset Citronsaft
- 2,5 CL Sukkersirup
- Knust Is
- Mynte
Fremgangsmåde
- Hæld alle ingredienser i en Shaker med Is
- Strain i Whiskyglas med knust Is
- Garnish med Mynte stikkel

Sazerac
Ingredienser
- 3 CL Bourbon Whisky
- 3 CL Cognac
- 0,2 CL Absinth
- 3 Dråber Peychaud's Bitters
- 1 Sukkerknald
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Læg sukkerknalden i et nedkølet glas
- Tilføj bitters og lad det gennemvæde sukkerknalden
- Brug muddler til at støde det sammen
- Tilføj Bourbon, Cognac, Absinth og sidst isterninger
- Garnish med Citron-twist

Blackberry Smash
Ingredienser
- 6 CL Bourbon Whisky
- 2 Limefrugt både
- 6-7 Mynteblade
- 2-3 Brombær
- 2 CL Sukkersirup
- 3 CL Danskvand
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Hæld Brombær, Mynte og Sukkersirup i lowball glas og murtle
- Tilsæt Limebåde og murtle igen
- Tilsæt Is
- Hæld Bourbon ovenpå og Stir
- Fyld op med Danskvand
- Garnish med Brombær og mynteblade

Honolulu Cooler
Ingredienser
- 4 CL Southern Comfort
- 1 CL Friskpresset Limesaft
- 8 CL Ananas Juice
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Hæld Isterninger i Whisky glas
- Tilføj Limesaft og derefter Southern Comfort
- Fyld glas op med Ananas Juice og Stir
- Garnish med Ananas eller Lime skive